Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Špenátový krém zjemněný smetanou

  57,-Kč

2.

160g Caesar burger, steakové hranolky, mayo

(kuřecí maso, opečená slanina, ledový salát, rajče, caesar dresink, parmezán, domácí bulka)

189,-Kč

3.

Penne e Bergamo

(krůtí maso, zelené fazolky, pomodoro, smetana, česnek, rucola, parmezán)

164,-Kč

4.

200g Pečený karbanátek s bramborovou kaší, kyselá okurka

158,-Kč

5.

180g Vepřové výpečky, bílé zelí, variace houskového a bramborového kn.

165,-Kč

6.

Smažený sýr s vařeným pažitkovým bramborem / hranolky, tatarská omáčka

154,-Kč

7.

Pizza Fantazia

(smet. základ, mozzarella, kuřecí maso, šunka od kosti, ananas)

159,-Kč

8.

Směs trhaných salátů, polníček, rajčata, smažené kuřecí stripsy, dip ze zakysané smetany, bagetka

175,- Kč

9.

Torta al cioccolato (čokoládový dortík s granitou z lesního ovoce)

  69,-Kč