Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Kulajda s houbami a vejcem

  57,-Kč

2.

200g Grilovaná „Pljeskavica“ (mleté mix, č. cibule, feferonka, petržel), zeleninový salátek, hranolky / vařený brambor, ajvar

189,-Kč

3.

Tagliatelle Vezzano con pollo

(kuřecí maso, hříbky, žampiony, smetana, česnek, parmezán)

164,-Kč

4.

Čertův pikantní kotlík v domácím bramboráku / hranolky

(kuřecí, vepřové, feferonka, chilli, klobása, slanina, cibule, paprika, pomodoro, česnek)

158,-Kč

5.

Zapečené francouzské brambory, červená řepa

149,-Kč

6.

150g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

154,-Kč

7.

Variace trhaných salátů a čerstvé zeleniny se smaženou nivou, dipem a opečenou bagetkou

175,- Kč

8.

Limetkový cheesecake

  69,-Kč