Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Valašská kyselica s klobásou

  57,-Kč

2.

160g Grilovaný kuřecí steak s francouzským zeleninovým ratatouille, šťouchaný brambor s pórkem

174,-Kč

3.

Špenátové tagliatelle s vepřovou panenkou, anglickou slaninou, sýrovou omáčkou, vlašskými ořechy a permezánem

165,-Kč

4.

200g Smažený holandský řízek, bramborová kaše, stříbrné cibulky

158,-Kč

5.

Pečené kuřecí stehno na divoko alá bažant s dušenou rýží

154,-Kč

6.

150g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

156,-Kč

7.

Šopský salát - malý / velký

(ledový salát, okurka, paprika, rajčata, červená cibulka, olivový olej, balkánský sýr)

167,-/78,-

8.

Torta al cioccolato (čokoládový dortík s granitou z lesního ovoce)

  65,-Kč

9.

150g Carpaccio z lososa s kapary, koprem, olivový olej extra vergine, citron, parmezán, opečená italská bruschetta

207,-Kč