Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Mexická fazolová polévka

  57,-Kč

2.

160g Grilované kuřecí prsíčko plněné sušeným rajčetem, parmezánové risotto, polníčkový salátek

184,-Kč

3.

Tagliatelle Salmone al broccoli

(losos, brokolice, smetana, česnek, parmezán, rucola)

169,-Kč

4.

180g Vepřové kostky na paprice, těstovina / houskový knedlík

154,-Kč

5.

350g Pečené kachní stehýnko, dušené červené zelí, variace knedlíků

186,-Kč

6.

150g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

156,-Kč

7.

Směs listových salátů a čerstvé zeleniny s kuřecími nugetkami, francouzský dresink, opečená bagetka

175,- Kč

8.

Domácí salátek „Coleslaw“

  57,-Kč

9.

Limetkový cheesecake

  69,-Kč