Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Kyjevský boršč s nokem zakysané smetany

  57,-Kč

2.

160g Grilované vepřové tournedos se smetanovým listovým špenátem, domácí bramborové placky, opečená slanina, demi-glase omáčka

189,-Kč

3.

Fusilli Di Vitello

(telecí maso, cuketa, česnek, rajčata, olivový olej, čerstvá šalvěj, parmezán)

172,-Kč

4.

160g Pečená kuřecí roláda s jarní nádivkou, bramborová kaše, zelný salátek

158,-Kč

5.

Hrachová kaše s uzeným masem, vejcem, kys. okurkou a opečenou cibulkou

152,-Kč

6.

160g Znojemská hovězí pečeně s dušenou rýží / houskový knedlík

167,-Kč

7.

150g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

159,-Kč

8.

Insalata Caprese

(směs salátů, polníček, rajčata, mozzarella caprese, zelené olivy, pesto, opečená bagetka)

185,- Kč

9.

Pizza Ventricina salame

(rajč. základ, mozzarella, italský pikantní salám ventricina, cibule)        

164,- Kč

10.

Italské tiramisu

  69,-Kč