Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Frankfurtská polévka s párkem

  57,-Kč

2.

160g Grilovaný kuřecí „Pfeffer steak“ s omáčkou ze zeleného pepře, hranolky, grilovaný kukuřičný klas

189,-Kč

3.

Toskánské krémové risotto s vepřovou panenkou, listovým špenátem, žampiony, česnekem a parmezánem

172,-Kč

4.

Musaka al forno

(mleté hovězí ragů, brambory, drcená rajčata, lilek, červené víno, česnek, bešamel)

158,-Kč

5.

180g Pomalu pečená krkovička na medu se šťouchaným bramborem se slaninou, pečená cibule

167,-Kč

6.

150g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

159,-Kč

7.

Pizza Fantazia

(smet. základ, mozzarella, kuřecí maso, šunka od kosti, ananas)

164,- Kč

8.

Variace trhaných salátů a čerstvé zeleniny se smaženou nivou, dipem a opečenou bagetkou

185,- Kč

9.

Cheesecake s jahodovou omáčkou

  79,-Kč