Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Cuketový krém

  57,-Kč

2.

160g Smažené kuřecí stripsy s bramborovou kaší, domácí salátek „Coleslaw“

185,-Kč

3.

Fusilli Maestro chilli

(vepřová panenka, drcená rajčata, salám, chilli, červená paprika, parmezán)

172,-Kč

4.

150g Kuřecí závitek (šunka od kosti, niva), bramborová kaše, rajčatový salátek

158,-Kč

5.

180g Moravské vepřové výpečky, špenát, bramborové špalíky

164,-Kč

6.

Smažené olomoucké tvarůžky se slaninou, vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

165,-Kč

7.

Pizza san Lazzaro

(smet. základ, mozzarella, uzený sýr, šunka od kosti)

167,- Kč

8.

Insalata Nicoise

(směs salátů, tuňák, zelené fazolky, vejce, brambory, č.cibule, kukuřice, olivy, opeč. bagetka)

185,- Kč

9.

Pomerančový cheesecake

  76,-Kč