Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Gulášová polévka z mletého masa

  57,-Kč

2.

160g Grilovaný kuřecí steak s francouzským zeleninovým ratatouille, šťouchaný brambor s pórkem

189,-Kč

3.

Tagliatelle Salmone al broccoli

(losos, brokolice, smetana, česnek, parmezán, rucola)

172,-Kč

4.

,,ITALSKÉ CRESPELLE,, palačinky, plněné kuřecím masem, špenátem a kukuřicí v krémové smetaně, zapečené sýrem mozzarella

158,-Kč

5.

350g Pečené kachní stehýnko, dušené červené zelí, variace knedlíků

194,-Kč

6.

150g Smažený kuřecí „Gordon bleu“ (šunka, modrý sýr), vařený brambor, tatarka

165,-Kč

7.

Osso-bucco alla Milanese 250g

(pečené telecí maso na kořenové zelenině a červeném víně, italské krémové risotto)

230,- Kč

8.

Velký listový salát s marinovaným kachním prsíčkem sous-vide na medu a pomerančích, červená řepa, rucola, opečená bagetka

185,- Kč

9.

Italské tiramisu

76,-Kč