Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Polévka z červené čočky s rajčaty

  57,-Kč

2.

160g Smažené kuřecí medailonky v pikantním sýrovém těstíčku, mačkaný brambor, domácí salátek coleslaw

189,-Kč

3.

Risotto al Salmone spinaci

(losos, bílé víno, listový špenát, smetana, česnek, parmezán)

185,-Kč

4.

450g Marinovaná kuřecí křidýlka podávaná s dipovou zeleninou 

(mrkev, řapíkatý celer, okurka), hranolky / opečená bagetka, česnekový dip

174,-Kč

5.

160g Vepřové kostky na paprice, těstovina / houskový knedlík

168,-Kč

6.

Smažený hermelín se šunkou, vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

165,-Kč

7.

Pizza Fattoria

(rajč. základ, mozzarella, pikantní anglická slanina, cibule, vejce, chilli papričky)

176,- Kč

8.

Salát „Perfekto“

(směs trhaných salátů, rucola, sušená rajčata, mozzarella, zel. fazolky, bylinková bagetka)

187,- Kč

9.

Domácí salátek coleslaw

  65,-Kč

10

Italské tiramisu

  76,-Kč