Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Cuketový krém s tymiánem

  57,-Kč

2.

160g Grilovaný krůtí steak se sázeným vejcem a vídeňskou cibulkou, šťouchaný brambor s pórkem a slaninou

189,-Kč

3.

Lasagne Bolognese

(mleté hovězí ragú, drcená rajčata, č. víno, česnek, bešamel, mozzarella, parmezán)

172,-Kč

4.

180g 2ks Smažené holandské řízečky s bramborovou kaší, stříbrné cibulky

175,-Kč

5.

160g Vepřo - knedlo – zelo 

(vepřová pečeně, bílé zelí, variace bramborového a houskového knedlíku)

168,-Kč

6.

160g Kuřecí řízek s mačkaným bramborem, tatarskou omáčkou, citron

165,-Kč

7.

Pizza Messicana

(rajč. základ, mozzarella, salám, kukuřice, vejce, červená cibule, chilli)

174,- Kč

8.

Caesar salát 

(římský a ledový salát, gril. kuřecí maso, opeč. slanina, krutony, caesar dresink, parmezán)

187,- Kč

9.

Italské tiramisu

  65,-Kč