Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Brokolicový krém

  57,-Kč

2.

180g Grilovaná „Jehla“ (kuřecí, vepřové, suš. švestky, slanina), pečený brambor ve slupce se zak. smetanou, salátek, švestková omáčka

189,-Kč

3.

Tagliatelle ai Calamari
(peruánská chapadla, řapíkatý celer, chilli papričky, olivový olej, česnek, rucola)

185,-Kč

4.

200g Pečený karbanátek s mačkaným bramborem, sázené vejce, vídeňská cib.

174,-Kč

5.

170g Kuřecí kostky na paprice s těstovinou / houskový knedlík

172,-Kč

6.

150g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

168,-Kč

7.

Pizza con Capra

(rajč. základ, mozzarella, šunka od kosti, anglická slanina, kozí sýr, rajčata)

179,- Kč

8.

Středomořský salát s chobotnicí

(peruánská chapadla chobotnice podávaná na středomořským ratatouille se salátkem a opečenou bagetkou)

189,- Kč

9.

Domácí extra čokoládový dortík se šlehačkou

  76,-Kč