Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Mrkvový krém se zázvorem

  57,-Kč

2.

160g Grilovaný krůtí steak se smetanovými zelenými fazolkami, šťouchaný brambor s jarní cibulkou

189,-Kč

3.

Spaghetti di Roma

(kuřecí maso, tuňák, cuketa, červená cibule, smetana, česnek, parmezán)

186,-Kč

4.

Cous-cous se středomořskou zeleninou, filírovaným kuřecím prsíčkem a bazalkovo-smetanovou omáčkou

174,-Kč

5.

160g Vepřové kostky na houbách, dušená rýže / houskový knedlík

172,-Kč

6.

150g Smažený kuřecí řízek s mačkaným bramborem s pórkem a tatarskou omáčkou, citron

168,-Kč

7.

Pizza Palermo

(rajč. základ, mozzarella, salám, šunka od kosti, žampiony, kukuřice)

176,- Kč

8.

Insalata Jalapeňos

(směs trhaných salátů, polníček rajčata, kedlubna, smažené jalapeňos papričky plněné cheddarem, jemný dip, pečivo 3ks)

189,- Kč

9.

Italské tiramisu

  76,-Kč