Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Zeleninový krém

  57,-Kč

2.

160g Smažené kuřecí stripsy s bramborovou kaší, domácí salátek „Coleslaw“

189,-Kč

3.

Lasagne Bolognese

(mleté hovězí ragú, drcená rajčata, č. víno, česnek, bešamel, mozzarella, parmezán)

172,-Kč

4.

Sečuánské vepřové nudličky s jasmínovou rýží / hranolky

(vepřové, paprika, pórek, houby, chilli, sójová omáčka světlá i tmavá)

168,-Kč

5.

180g Moravský vepřový vrabec, špenát, bramborový knedlík

174,-Kč

6.

150g Smažený kuřecí řízek s mačkaným bramborem s pórkem a tatarskou omáčkou, citron

168,-Kč

7.

Pizza Salmone e spinaci

(smet. základ, mozzarella, losos, listový špenát, česnek)

187,- Kč

8.

Tartare di manzo 150g

(míchaný hovězí tatarák s cibulkou, žloutkem, kořením, worchester, česnek, topinky 5ks)

215,- Kč

9.

Limetkový cheesecake

  76,-Kč