Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu - Neděle

1.

Čočková polévka s párkem

  57,-Kč

2.

160g Smažené kuřecí stripsy s bramborovou kaší, domácí salátek „Coleslaw“

189,-Kč

3.

Spaghetti Carbonara con pollo

(kuřecí maso, anglická slanina, smetana, žloutek, parmezán)

172,-Kč

4.

Sečuánské vepřové nudličky s jasmínovou rýží / hranolky

(vepřové, paprika, pórek, houby, chilli, sójová omáčka světlá i tmavá)

168,-Kč

5.

180g Pomalu pečená vepřová krkovice na medu, dušené červené zelí,

variace houskového a bramborového knedlíku

174,-Kč

6.

Smažené olomoucké tvarůžky balené v anglické slanině, vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

168,-Kč

7.

Pizza Salmone e spinaci

(smet. základ, mozzarella, losos, listový špenát, česnek)

187,- Kč

8.

Tartare di manzo 150g

(míchaný hovězí tatarák s cibulkou, žloutkem, kořením, worchester, česnek, topinky 5ks)

215,- Kč

9.

Limetkový cheesecake

  76,-Kč