Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Kyjevský boršč se zakysanou smetanou

  57,-Kč

2.

160g Chicken burger, hranolky, mayo

(kuřecí steak, slanina, cheddar, ledový salát, rajčata, cibule, dresink)

189,-Kč

3.

Spaghetti Vezzano

(vepřová panenka, hříbky, žampiony, smetana, česnek, parmezán)

176,-Kč

4.

Kuřecí rizoto se zeleninou a mletou paprikou, sypané sýrem, červená řepa

162,-Kč

5.

200g Dušená hovězí líčka na víně a kořenové zelenině, bramborové pyré

184,-Kč

6.

160g Smažený kuřecí „Gordon bleu“ (šunka, niva), vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

168,-Kč

7.

Pizza Pasanella

(smetana, mozzarella, anglická slanina, červená cibule, brokolice, kukuřice)

187,- Kč

8.

Směs trhaných salátů s rucolou a polníčkem, grilovaný kozí sýr, červená řepa,

piniové oříšky a bylinková bagetka

185,- Kč

9.

Italské tiramisu

  76,-Kč