Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Mexická polévka z červených fazolí a uzeninou

  57,-Kč

2.

160g Grilovaný kuřecí steak „Saltim-bocca“ (parmská šunka, šalvěj),

s bramborovým gratinem a glazovanou zeleninkou

189,-Kč

3.

Tagliatelle al Salmone

(losos, listový špenát, smetana, česnek, parmezán, rucola)

176,-Kč

4.

,,ITALSKÉ CRESPELLE,, palačinky, plněné kuřecím masem, špenátem a kukuřicí v krémové smetaně, zapečené sýrem mozzarella

168,-Kč

5.

170g Rajská hovězí pečeně s těstovinou / houskový knedlík

172,-Kč

6.

160g Smažené kuřecí baby řízečky, vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka, citron

168,-Kč

7.

Pizza Bordolino

(smet. základ, mozzarella, šunka, anglická slanina, žampiony)

187,- Kč

8.

Insalata Caprese 

(směs trhaných salátů, polníček, plátky rajčat, baby caprese mozzarella, olivy, bazalkové pesto, bagetka)

184,- Kč

9.

Panna-cotta s borůvkovou směsí

  76,-Kč

10.

*200g Grilovaný „Flank steak“ s opečeným bramborem a zeleninou

(cuketa, rajče, cibule, žampion, řepa, kukuřice klas), dip z pečeného česneku

265,-Kč