Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Bramboračka s houbami

  57,-Kč

2.

160g Grilovaný krůtí steak se zeleninovým cous-cousem a bazalkovo-smetanovou omáčkou

189,-Kč

3.

Fusilli al Forno

(zapečené těstoviny, kuřecí maso, brokolice, kukuřice, česnek, vejce, smetana, mozzarella)

172,-Kč

4.

Kuřecí kung-pao s jasmínovou rýží / hranolky

168,-Kč

5.

170g Pomalu pečená vepřová krkovička na medu, šťouchaný brambor

174,-Kč

6.

160g Smažený kuřecí řízek s mačkaným bramborem, tatarka, citron

168,-Kč

7.

Pizza Romania

(rajč. základ, mozzarella, anglická slanina, lilek, cuketa)

187,- Kč

8.

Insalata Palamita

(variace salátů, tuňák, vejce, kukuřice, zelené fazolky, č. cibule, brambora, bagetka)

184,- Kč

9.

Mangový cheesecake

  76,-Kč