Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Kulajda s vejcem a houbami

  57,-Kč

2.

160g Grilovaný krůtí steak se smetanovými zelenými fazolkami a slaninou, šťouchaný brambor s pórkem

189,-Kč

3.

Spaghetti Primavera con pollo

(olivový olej, bazalka, rajčata, česnek, černé olivy, mozzarella, filírované kuřecí prsíčko)

176,-Kč

4.

420g Marinovaná kuřecí křidýlka podávaná s dipovou zeleninou 

(mrkev, řapíkatý celer, okurka), hranolky / opečená bagetka, česnekový dip

179,-Kč

5.

170g Vepřové výpečky na černém pivu, červené zelí, variace knedlíků

185,-Kč

6.

150g Smažené kuřecí medailonky v kukuřičné strouhance, bramborová kaše, okurkový salátek se zakysanou smetanou

176,-Kč

7.

Pizza Toscana bianca

(smet. základ, mozzarella, šunka od kosti, hermelín, vejce)

177,- Kč

8.

Variace trhaných salátů a čerstvé zeleniny se smaženou nivou, jemným česnekovým dipem a opečenou bagetkou

189,- Kč

9.

300-370g Grilovaný pstruh duhový s máslovou marinádou a citronem,

vařený brambor, zeleninový salátek

245,- Kč

10.

Kynuté jahodové knedlíky s vanilkovým krémem a jahodovým pyré

(dezert / hlavní chod)

76,-/156,-