Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Gulášová polévka s mletým masem

  57,-Kč

2.

160g Zapečený kuřecí steak alá „Melanzane“ (lilek, mozzarella, rajče), krokety / vařený brambor, jemný česnekový dip

189,-Kč

3.

Gnocchi con pollo e Salsiccia

(kuřecí maso, klobása, paprika, česnek, pomodoro, parmezán)

176,-Kč

4.

160g Hovězí „Stroganoff“ se žampiony s jasmínovou rýží / hranolky

177,-Kč

5.

350g Pečené kachní stehýnko, dušené červené zelí, variace knedlíků

198,-Kč

6.

180g Smažený vepřový řízek z krkovičky s mačkaným bramborem, tatarskou omáčkou, kyselá okurka

179,-Kč

7.

Pizza Azzura bianca

(smet. základ, mozzarella, anglická slanina, niva, cibule)

175,- Kč

8.

Směs listových salátů a čerstvé zeleniny s kuřecími nugetkami, francouzský dresink, opečená bagetka

194,- Kč

9.

Malinový cheesecake

  76,-Kč