Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Špenátový krém zjemněný smetanou

  57,-Kč

2.

160g Smažený mix mini-řízečků (kuřecí, vepřové), domácí bramborový salát, citron

189,-Kč

3.

Spaghetti Torino

(sušená rajčata, listový špenát, smetana, česnek, niva, parmezán)

176,-Kč

4.

200g Opečená vinná klobáska s bramborovou kaší, rajčatový salátek

178,-Kč

5.

170g Dušené hovězí plátky na slanině s rýží / houskový knedlík

185,-Kč

6.

Smažený sýr, vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

179,-Kč

7.

Pizza Callabrese

(rajčatový základ, mozzarella, salám, plátky rajčat, cibule, parmezán)

182,- Kč

8.

Insalala Verdure

(směs listových salátů, grilovaná středomořská zelenina, bazalkové pesto, feta sýr, bagetka)

185,- Kč

9.

Borůvkový cheesecake

  76,-Kč

10.

550g Marinovaná vepřová žebírka podávaná s čerstvým listovým salátkem, beraními rohy a domácí česnekovou bagetkou, dip

265,- Kč