Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Luštěninová polévka s uzeninou

  57,-Kč

2.

160g Grilovaný kuřecí „Gyros“ s čerstvou zeleninou, ledovým salátem a pita chlebem, hranolky, tzatziki

189,-Kč

3.

Gnocchi Salmone

(losos, bazalka, cuketa, česnek, smetana, parmezán)

185,-Kč

4.

Domácí halušky s uzeným masem, bílým zelím a opečenou cibulkou

176,-Kč

5.

170g Jemný hovězí guláš s červenou cibulkou, houskové knedlíky

184,-Kč

6.

160g Smažený kuřecí řízek s mačkaným bramborem, tatarskou omáčkou, citron

179,-Kč

7.

Pizza BBQ

(rajč. základ, mozzarella, marinované kuřecí maso v bbq, cibule, anglická slanina, paprika)

182,- Kč

8.

Směs trhaných salátů s rucolou a polníčkem, glazovaná hruška, vlašské ořechy, opečený kozí sýr, bylinková bagetka

194,- Kč

9.

Italské tiramisu

  76,-Kč