Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Kuřecí vývar s masem, zeleninou a nudlemi

  64,-Kč

2.

160g Grilovaný krůtí steak na barevném pepři, středomořská zelenina, mačkaný brambor s pórkem / hranolky, dip

195,-Kč

3.

Domácí ravioly plněné špenátem se sýrovou omáčkou a restovanou šunkou

179,-Kč

4.

150g Kuřecí závitek (šunka od kosti, niva), bramborová kaše, rajčatový salátek

176,-Kč

5.

160g Štěpánská hovězí pečeně s dušenou rýží / houskový knedlík

182,-Kč

6.

160g Smažený vepřový řízek z karé, mačkaný brambor, tatarská omáčka, citron

179,-Kč

7.

Pizza Milanese

(rajč. základ, mozzarella, salám, artyčoky, černé olivy, sušená rajčata)

184,- Kč

8.

Směs trhaných listových salátů s rukolou, rajčaty, č. paprikou, marinovanou vepřovou panenkou v medovo-hořčičném dresinku, opečená bagetka

189,- Kč

9.

Rýžový nákyp se švestkami, sypaný cukrem (Dezert / Hlavní chod)

76,-/139,Kč