Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Kulajda se zastřeným vejcem

  64,-Kč

2.

160g Chicken burger, hranolky, mayo 

(kuřecí steak, opečená slanina, cheddar, ledový salát, rajčata, červená cibule, dresink)

195,-Kč

3.

Risotto funghi con Pollo

(italská krémová rýže kuřecí maso, hříbky, žampiony, česnek, máslo, parmezán)

184,-Kč

4.

200g Pečený karbanátek se sázeným vejcem a vídeňskou cibulkou, mačkaný brambor

182,-Kč

5.

170g Svíčková omáčka s hovězím masem, houskový knedlík, brusinkový terč

196,-Kč

6.

160g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

179,-Kč

7.

Pizza Montagna

(rajč. základ, mozzarella, čabajka, salám, červená cibule, beraní rohy)

185,- Kč

8.

Insalata Caesar di gamberetti 

(římský a ledový salát, caesar dresink, krutóny, grilované krevety, cherry rajčátka, parmez.)

198,- Kč

9.

Medovník

  76,-Kč