Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Dýňová polévka se slunečnicovými semínky

  64,-Kč

2.

160g Grilované kuřecí prsíčko plněné sušeným rajčetem a mozzarellou, rozmarýnový opečený brambor s česnekem, olivami a cibulkou, dip, rucola

195,-Kč

3.

Spaghetti con polo e zucchini

(kuřecí maso, smetana, cuketa, pórek, česnek, parmezán)

182,-Kč

4.

Pečená treska na bylinkách a špenátovém lůžku, bramborová kaše, citron

178,-Kč

5.

170g Hovězí kostky na česneku, sekaný špenát, bramborové placky

186,-Kč

6.

160g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

179,-Kč

7.

Pizza Pizza Salame affumicata

(smet. základ, mozzarella, salám, uzený sýr, červená cibule)

185,- Kč

8.

Insalata Nicoise 

(směs thaných salátů, tuňák, rajčata, kukuřice, zelené fazolky, olivy, brambora, bagetka)

 

194,- Kč

9.

Citrusový cheesecake

  76,-Kč