Teodoro ristorante Hostivař - Dnešní polední menu

1.

Kuřecí vývar s masem, zeleninou a nudlemi

  54,-Kč

2.

200g Mix gril (kuřecí a vepřový medailon, klobása), selské zelené fazolky se slaninou, steakové hranolky, americký dresink

186,-Kč

3.

Fusilli al forno tricolore

(zapečené těstoviny, kuřecí maso, brokolice, kukuřice, česnek, vejce, smetana, mozzarella)

177,-Kč

4.

Smažený květák s vařeným bramborem, tatarská omáčka

164,-Kč

5.

180g Pomalu pečená vepřová plec po provensálsku se šťouchaným bramborem se slaninou a cibulkou

178,-Kč

6.

160g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

169,-Kč

7.

Pizza Antonio

(rajč. základ, mozzarella, anglická slanina, hrášek, cibule)

173,-Kč

8.

Pizza Ventricina salame

(rajč. základ, mozzarella, italský pikantní salám ventricina, cibule)

179,-Kč

9.

Velký listový salát s marinovaným kachním prsíčkem sous-vide na medu a pomerančích, červená řepa, rucola, opečená bagetka

185,-Kč

10.

Domácí lívance s vanilkovým krémem z mascarpone a horkou borůvkovou směsí, sypané cukrem

  89,-Kč

11.

400g Svatomartinské pomalu pečené husí stehýnko, bílé zelí, variace knedlíků (bramborový, houskový, karlovarský), vídeňská cibulka

275,-Kč