Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Kukuřičný krém zjemněný smetanou s restovanou uzeninou

  64,-Kč

2.

160g Grilovaný lososový filet s bazalkovou kaší, polníčkový salátek

s cherry rajčátky, limetka

195,-Kč

3.

Gnocchi Tyrolese

(hovězí nudličky, smetana, hrubozrnná hořčice, č. cibule, česnek, parmezán)

182,-Kč

4.

400g Marinovaná kuřecí křidýlka podávaná s dipovou zeleninou 

(mrkev, řapíkatý celer, okurka), hranolky / opečená bagetka, česnekový dip

186,-Kč

5.

180g Mleté masové koule s rajskou omáčkou, houskový knedlík / rýže

174,-Kč

6.

180g Pomalu pečená vepřová plec po provensálsku se šťouchaným bramborem se slaninou a cibulkou

178,-Kč

7.

160g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

179,-Kč

8.

Pizza Mirtilli con Parma

(smet. základ, mozzarella, šunka od kosti, hermelín, brusinky)

185,- Kč

9.

Směs trhaných salátů s opečeným kozím sýrem, červenou řepou, vlašskými ořechy, rukolou, jemný medový dresink a opečená bagetka

194,- Kč

10.

Domácí jablečný štrúdl z listového těsta, sypaný cukrem

  76,-Kč