Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Drůbeží vývar s masem, zeleninou a celestýnskými nudlemi

  64,-Kč

2.

200g Grilovaná vepřová krkovička s BBQ omáčkou a kukuřičným klasem, farmářský opečený brambor s cibulkou a slaninou

195,-Kč

3.

Spaghetti aglio olio e Zucchini

(cuketa, chilli papričky, č. cibule, česnek, oliv. olej, rucola, parmezán)

179,-Kč

4.

Cous-cous s kuřecím masem, grilovanou zeleninou a bazalkovou omáčkou

185,-Kč

5.

170g Hamburská vepřová pečeně s dušenou rýží / houskový knedlík

182,-Kč

6.

160g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

179,-Kč

7.

Pizza Carpaccio e peperoni

(rajč. základ, mozzarella, plátky hovězí svíčkové, paprika, parmezán)

215,- Kč

8.

Směs trhaných salátů, polníček, rajčata, smažené kuřecí stripsy, dip ze zakysané smetany, opečená bagetka

194,- Kč

9.

Ovocné jahodové knedlíky se sladkým tvarohem, máslem a cukrem

(dezert / hlavní chod)

79/158,-Kč