Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Dýňová polévka s kokosovým mlékem a koriandrem

  64,-Kč

2.

160g Grilovaný kuřecí steak se zeleninovým cous-cousem a limetkovo-smetanovou omáčkou

195,-Kč

3.

Gnocchi Quattro formaggi e maiale

(bramborové noky s vepřovou panenkou a omáčkou ze 4 druhů sýrů)

182,-Kč

4.

180g Dušená vepřová játra na cibulce a slanině, rýže / hranolky

177,-Kč

5.

170g Hovězí líčka na víně a kořenové zelenině, bramborové pyré

184,-Kč

6.

Smažené olomoucké tvarůžky balené v anglické slanině, vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

179,-Kč

7.

Pizza Pulcinela

(rajč. základ, mozzarella, kuřecí maso, anglická slanina, vejce, beraní rohy)

188,- Kč

8.

Insalata Italiano 

(směs trhaných salátů, rajčata, zelené olivy, mozzarella, bazal. pesto, kuřecí maso, bagetky)

195,- Kč

9.

Italské tiramisu

  78,-Kč