Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Kulajda s vejcem a houbami

  64,-Kč

2.

160g Kuřecí medailony v pikantním sýrovém těstíčku, bramborová kaše, domácí salátek „Coleslaw“

195,-Kč

3.

Risotto Milanese

(italská krémová rýže carnaroli, kuřecí maso, hrášek, česnek, bílé víno, kurkuma, parmezán)

182,-Kč

4.

200g Pečený karbanátek s mačkaným bramborem, sázené vejce, stříbrné cibulky

177,-Kč

5.

180g Dušené vepřové kostky na houbách s rýží / houskový knedlík

184,-Kč

6.

Smažený květák s vařeným bramborem, tatarská omáčka

179,-Kč

7.

Pizza Salmone fresco

(smet. základ, mozzarella, čerstvý losos, rajčata, zelené olivy, rucola)

188,- Kč

8.

Velký listový salát s marinovaným kachním prsíčkem sous-vide na medu a pomerančích, červená řepa, rucola, opečená bagetka

195,- Kč

9.

Italské tiramisu

  78,-Kč

10.

160g Caesar Burger, hranolky

(kuřecí steak, opečená slanina, rajče, římský salát, caesar dresink, parmezán)

245,- Kč