Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi

  64,-Kč

2.

180g Grilované telecí medailonky „Maminha“ se smetanovými zelenými fazolkami a restovanou slaninou, mačkaný brambor, vídeňská cibulka

195,-Kč

3.

180g Mleté masové koule s rajskou omáčkou, houskový knedlík / rýže

168,-Kč

4.

Kuřecí katův šleh s dušenou rýží / hranolky

177,-Kč

5.

170g Hovězí svíčková omáčka, variace domácího karlovarského a houskového knedlíku, brusinkový terč

189,-Kč

6.

160g Smažený kuřecí „Gordon bleu“ (šunka, modrý sýr), vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

179,-Kč

7.

Pizza Convegado

(raj. základ, mozzarella, šunka od kosti, žampiony, paprikový salám)

188,- Kč

8.

Insalata Nicoise 

(směs salátů, tuňák, vejce, rajčata, kukuřice, zel. fazolky, olivy, brambora, oliv. olej, bagetka)

194,- Kč

9.

Italské tiramisu

  78,-Kč