Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Thajský kuřecí vývar s masem, zeleninou a rýžovými nudlemi

  64,-Kč

2.

170g Grilovaná vepřová panenka se švestkovou omáčkou, šťouchaný brambor se slaninou a pórkem, salátek

195,-Kč

3.

Cous-cous all Gamberetti

(gril. krevety na chilli, víně a česneku, kurkuma, cuketa, lilek, rajčátka, rucola, cous-cous)

186,-Kč

4.

200g Uzený plátek s bramborovou kaší a máslem, kyselá okurka

177,-Kč

5.

170g Jemně pikantní hovězí guláš s domácími bramboráčky, červená cibulka

184,-Kč

6.

160g Smažený kuřecí řízek v panko strouhance, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

179,-Kč

7.

Pizza la Créma

(smet. základ, mozzarella, šunka od kosti, pórek, kukuřice)

188,- Kč

8.

Variace trhaných salátů a čerstvé zeleniny se smaženou nivou, dipem a opečenou bagetkou

195,- Kč

9.

Crème brûlée

(domácí vanilkový dezert s gratinovaným třtinovým cukrem a mátou)

  78,-Kč