Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Zelňačka s klobásou

  64,-Kč

2.

180g Grilovaný vepřový steak na rozmarýnu a česneku, americký brambor, dijonský dip, salátek

195,-Kč

3.

Spaghetti al Mare

(mořské plody, chilli, cuketa, česnek, č. cibule, olivový olej, řapíkatý celer)

186,-Kč

4.

Pečená čtvrtka kuřátka, vařený brambor, zelný salátek s křenem

177,-Kč

5.

170g Hovězí rolovaná roláda s anglickou slaninou, špenát, bramborový knedlík

184,-Kč

6.

160g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

179,-Kč

7.

Pizza Maestro

(rajč. základ, mozzarella, šunka od kosti, anglická slanina, olivy, pórek)

188,- Kč

8.

Velký listový salát s cous-cousem, rucolou, sušenými rajčaty, olivami, bazalkovým pestem a filírovaným kuřecím masem

195,- Kč

9.

Malinový cheesecake

  78,-Kč