Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Hráškový krém s mátou

  64,-Kč

2.

200g Mix gril (kuřecí a vepřový medailon, klobása), selské zelené fazolky se slaninou, steakové hranolky, americký dresink

195,-Kč

3.

Crespelle al salmone 

(zapečené palačinky s lososem, špenátový list, smetana, česnek, mozzarella, parmezán)

186,-Kč

4.

200g Opečená vinná klobása s bramborovou kaší, kyselá okurka

177,-Kč

5.

420g Konfitované kachní stehýnko, dušené červené zelí, variace knedlíků (bramborový, houskový, karlovarský), vídeňská cibulka

245,-Kč

6.

160g Smažený sýr gouda, vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

179,-Kč

7.

Pizza Tre Sapori

(rajč. základ, mozzarella, klobása, salám, gorgonzola)

188,- Kč

8.

Směs trhaných salátů, polníček, rajčata, smažené kuřecí stripsy, francouzský dresink, opečená bagetka

195,- Kč

9.

Domácí dukátové buchtičky s vanilkovým krémem       (dezert / hlavní chod)

79,-/154,-