Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Francouzská cibulačka se sýrem a chlebovými krutóny

  64,-Kč

2.

180g Grilovaný krůtí steak s červenou čočkou a zeleninou (mrkev, řapíkatý celer, petžel, červená cibulka), jemně pikantní medová omáčka s chilli

198,-Kč

3.

Risotto Milanese

(italská krémová rýže carnaroli, kuřecí maso, hrášek, česnek, bílé víno, kurkuma, parmezán)

186,-Kč

4.

160g Dušené hovězí kostky na pepři, rýže / houskový knedlík

177,-Kč

5.

160g Koprová omáčka s hovězím masem, houskový knedlík 

120g Koprová omáčka s hovězím masem, vejcem a vařeným bramborem

Koprová omáčka s vařeným bramborem a vařeným vejcem 3ks (vege)

184,-Kč

6.

160g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

179,-Kč

7.

Pizza Ala Gurman

(smet. základ, mozzarella, kuřecí maso, žampiony, niva, pórek)

188,- Kč

8.

Caesar salát

(římský a ledový salát, kuřecí maso, opeč. slanina, krutony, caesar dresink, parmezán)

195,- Kč

9.

Cheesecake limetkový

  76,-Kč