Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Gulášová polévka s mletým masem

  64,-Kč

2.

180g Smažený mix mini řízečků (kuřecí, vepřové), domácí bramborový salát, citron

195,-Kč

3.

Risotto funghi 

(italská krémová rýže carnarolli, hříbky, žampiony, česnek, máslo, parmezán)

186,-Kč

4.

220g Vepřové ražniči s cibulí, slaninou a klobásou, šťouchaný brambor s pórkem

177,-Kč

5.

3ks Pečené kuřecí paličky na medu a zázvoru, domácí bramborová kaše,

mrkvový salátek s jablkem

185,-Kč

6.

160g Smažené sýrové duo (eidam, hermelín), vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

179,-Kč

7.

Pizza Riposare

(rajč. základ, mozzarella, klobása, salám, lilek, cuketa, cibule)

188,- Kč

8.

Insalata Salmone 

(směs listových salátů, polníček, rucola, cherry rajčata, grilované kousky lososa, bazalkové pesto, limetka, opečená bruschetta)

195,- Kč

9.

Pomerančový cheesecake

   78,-Kč

10.

200g Vyzrálý hovězí „Ball tip“ steak na grilu, dip z pečeného česneku, americký brambor, grilovaný kukuřičný klas

260,- Kč