Teodoro ristorante Hostivař - Dnešní polední menu

1.

Dýňový krém s kokosovým mlékem a chilli

  54,-Kč

2.

160g Grilovaný kuřecí steak „Capresse“ (rajče, mozzarella, bazalka), krokety / vařený brambor, bazalkový dip

189,-Kč

3.

Spaghetti pollo e secchi 

(kuřecí maso, pesto ze sušených rajčat, česnek, oliv. olej, olivy, rucola, parmezán)

177,-Kč

4.

180g Pomalu pečená vepřová krkovička na medu, šťouchaný brambor, gratinovaná cibule

168,-Kč

5.

170g Vídeňský hovězí guláš s domácími bramboráčky / houskový knedlík

179,-Kč

6.

160g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

176,-Kč

7.

Pizza Bolzano

(smet. základ, mozzarella, kuřecí maso, listový špenát, česnek)

177,-Kč

8.

Pizza Hermelina

(rajč. základ, mozzarella, hermelín, salám, kukuřice)

182,-Kč

9.

Insalata Roastbeef 

(směs trhaných salátů, rucola, marinovaný hovězí „Roastbeef“, paprika, rajčata, hořčičný dresink, vejce, strouhaný křen, opečená bagetka) 

187,-Kč

10.

Stracciatellový cheesecake

  76,-Kč