Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Houbový krém s pažitkou

  64,-Kč

2.

200g Mleté hovězí biftečky plněné balkánským sýrem, zeleninový salátek, jemný česnekový dip, vařený brambor / hranolky

195,-Kč

3.

Tagliatelle con Pollo e broccoli

(kuřecí maso, brokolice, smetana, česnek, niva, parmezán)

182,-Kč

4.

180g Dušené vepřové ledvinky na cibulce a slanině s rýží

169,-Kč

5.

170g Hovězí kostky na česneku, sekaný špenát, bramborové knedlíky

185,-Kč

6.

160g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

179,-Kč

7.

Pizza Pollo di Mais

(smet. základ, mozzarella, kuřecí maso, šunka od kosti, kukuřice)

188,- Kč

8.

Směs trhaných salátů, polníček, rajčata, smažené kuřecí stripsy, francouzský dresink, opečená bagetka

195,- Kč

9.

Pomerančový cheesecake

   78,-Kč