Teodoro ristorante Hostivař - Velikonoční polední menu

1.

Špenátový krém zjemněný smetanou

  64,-Kč

2.

180g Krůtí mini-řízečky v panko strouhance, šťouchaný brambor

s jarní cibulkou, míchaný salátek, bylinkový dip

195,-Kč

3.

Tagliatelle Primavera e pollo

(filírované kuřecí prsíčko, rajčata, bazalkové pesto, oliv. olej, česnek, olivy, mozzarella)

182,-Kč

4.

180g Pečená kuřecí roláda s jarní velikonoční nádivkou, petrželkový brambor

179,-Kč

5.

400g Pečené jehněčí kolínko na rozmarýnu a česneku, smetanový listový špenát se slaninou, bramborové pyré

275,-Kč

6.

Smažený sýr se šunkou, vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

179,-Kč

7.

Pizza alla Pasqua

(rajčatový základ, mozzarella, anglická slanina, šunka od kosti, zelený chřest, česnek, vejce)

188,- Kč

8.

Šopský salát – malý / velký

(ledový salát, okurka, paprika, rajčata, červená cibulka, olivový olej, balkánský sýr)

95/185,- Kč

9.

Italské tiramisu

   78,-Kč