Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Dršťková polévka

  64,-Kč

2.

200g Grilované kachní prsíčko podávané s dýňovým risottem, rucolovým olejem a čerstvou rucolou 

198,-Kč

3.

Tagliatelle funghi con pollo

(kuřecí maso, hříbky, žampiony, niva, česnek, smetana, parmezán)

182,-Kč

4.

180g Pečený pangasius na másle s bylinkami, bramborovou kaší a lehkou zeleninou (baby karotka, brokolice, kukuřice, květák)

185,-Kč

5.

160g Kuřecí kostky na paprice s těstovinou / houskový knedlík

174,-Kč

6.

160g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

179,-Kč

7.

Pizza Colosseo

 (rajč. základ, mozzarella, kuřecí maso, anglická slanina, listový špenát, červená cibule)

188,- Kč

8.

Insalata Verona 

(směs trhaných salátů, čerstvá rajčata, kukuřice, kuřecí maso, jogurtový dresink, bagetka)

195,- Kč

9.

Mechový dortík s citrónovým krémem z mascarpone

   78,-Kč