Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Česnekový krém s uzeninou a krutóny

  64,-Kč

2.

200g Grilovaný vepřový steak z karé se selskými fazolky (slanina, č. cibule, česnek), šťouchaný brambor s pórkem

195,-Kč

3.

Tagliatelle Asparagi con pollo

(filírované kuřecí prsíčko, zelený chřest, anglická slanina, česnek, olivy, parmezán)

182,-Kč

4.

150g Kuřecí závitek (šunka od kosti, niva), bramborová kaše, rajčatový salátek

174,-Kč

5.

350g Konfitované kachní stehýnko, dušené červené zelí, variace knedlíků (bramborový, houskový, karlovarský), vídeňská cibulka

230,-Kč

6.

160g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

179,-Kč

7.

Pizza Bordolino

(smet. základ, mozzarella, šunka od kosti, anglická slanina, žampiony)

188,- Kč

8.

Směs trhaných salátů, polníček, baby špenát, paprika, grilovaný hermelín, brusinky, opečená bagetka

195,- Kč

9.

Ovocné kynuté jahodové knedlíky s vanilkovým krémem a jahodovým pyré

(dezert / hlavní chod)

78,-/159,-