Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Polévka z červené řepy s nokem zakysané smetany

  64,-Kč

2.

200g Mix gril (kuřecí a vepřový medailon, klobása), selské zelené fazolky se slaninou, opečený brambor, americký dresink

215,-Kč

3.

Garganelli Spinaci e peperoni

(anglická slanina, listový špenát, česnek, chilli paprička, smetana, parmezán)

179,-Kč

4.

Čertův pikantní kotlík v domácím bramboráku / dušená rýže

(kuřecí, vepřové, feferonka, chilli, klobása, slanina, cibule, paprika, pomodoro, česnek)

185,-Kč

5.

170g Pomalu pečená krkovička na černém pivu, červené zelí, variace knedlíků

189,-Kč

6.

160g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

179,-Kč

7.

Pizza Fantazia

(smet. základ, mozzarella, kuřecí maso, šunka od kosti, ananas)

188,- Kč

8.

Insalata Italiano

(směs trhaných salátů, rucola, rajčata, zelené olivy, mozzarella, bazalkové pesto,

filírované kuřecí prsíčko, opečená bagetka)

195,- Kč

9.

Domácí lívance s vanilkovým krémem z mascarpone a horkou borůvkovou směsí, sypané cukrem

  112,-Kč