1. |
Bílá fazolová s uzeninou |
35,-Kč |
2. |
200g Smažený vepřový řízek z krkovičky, selský bramborový salát se slaninou, citrón |
134,-Kč |
3. |
Čerstvé spaghetti Tonno e aglio (tuňák, sušená rajčata, jarní cibulka, olivový olej, parmezán) |
129,-Kč |
4. |
180g Čevabčiči s hořčicí a cibulkou, vařený brambor |
115,-Kč |
5. |
160g Znojemská hovězí pečeně s rýží / houskový knedlík |
114,-Kč |
6. |
Variace listových salátů s čerstvou zeleninou, gril. kuřecím masem, koprovým dresinkem a bagetkou |
136,-Kč |
7. |
Malý rajčatový salátek s červenou cibulkou |
39,-Kč |
8. |
Pizza La Rosse (smet. základ, mozzarella, šunka od kosti, kuřecí maso, brusinky) |
129,-Kč |
9. |
Pizza di Mateo (rajč. základ, mozzarella, salám, červená cibule, niva) |
128,-Kč |
10. |
Domácí jahodové knedlíky s vanilkovým krémem a jahodovým pyré (Dezert 1ks / Hlavní chod 3ks) |
42/95,- |
11. |
240-280g Pečený pstruh na bylinkách s dušenou jarní zeleninou, vařený brambor, citrón |
167,-Kč |