„Čerstvé rybičky a chobotnice“ - po celý den |
||
Předkrmy: |
||
1. |
Lososový krém s bylinkovými krutonky |
65,-Kč |
2. |
70g Lososové carpaccio s koprovým pestem, rucolou, parmazánem „Valgranna Piemontese“ a limetkou |
117,-Kč |
Hlavní jídla: |
||
3. |
300-350g Grilovaný mořský vlk s lilkovým pyré, restovaným špenátem a karotkou, limetka |
275,-Kč |
4. |
200g Filet z candáta pečený na bylinkovém másle s restovanou cuketou koriandrem a šťouchaným bramborem |
229,-Kč |
5. |
250-300g Pečený pstruh s cherry rajčáky a plátkem citronu podávaný s bramborou v alobalu s bylinkovým dresinkem |
172,-Kč |
6. |
Středomořský salát s chobotnicí (rajčata, cuketa, řapíkatý celer, petržel, míchaný listový salát, zálivka z vinným octem) |
194,-Kč |
Budeme se na Vás těšit, kolektiv Teodoro.. |
||