Teodoro ristorante Hostivař - Neděle 22.10.2017

„Čerstvé rybičky a chobotnice“ - po celý den

Předkrmy:

1.

Lososový krém s bylinkovými krutonky

65,-Kč

2.

70g Lososové carpaccio s koprovým pestem, rucolou, parmazánem „Valgranna Piemontese“ a limetkou          

117,-Kč

Hlavní jídla:

3.

300-350g Grilovaný mořský vlk s lilkovým pyré, restovaným špenátem a karotkou, limetka         

275,-Kč

4.

200g Filet z candáta pečený na bylinkovém másle s restovanou cuketou koriandrem a šťouchaným bramborem

229,-Kč

5.

250-300g Pečený pstruh s cherry rajčáky a plátkem citronu podávaný s bramborou v alobalu s bylinkovým dresinkem

172,-Kč

6.

Středomořský salát s chobotnicí (rajčata, cuketa, řapíkatý celer, petržel, míchaný listový salát, zálivka z vinným octem)

194,-Kč

Budeme se na Vás těšit, kolektiv Teodoro..