Teodoro ristorante Hostivař - Pátek 22.12.2017

Vánoční menu v Teodoru…

Polévka:

1.

Tradiční vánoční bujabéza z čerstvých ryb a mušlí parmezánovou tyčinkou

65,-Kč

Hlavní jídla:

2.

325g Pečené kachní stehno s červeným zelím, domácí karlovarské knedlíky

198,-Kč

3.

200g Grilovaný filet candáta s italským houbovým risottem

230,-Kč

4.

220g Smažané rybí „Trio“ (candát, treska, losos) s vánočním bramborovým salátem

265,-Kč

5.

300g Mix gril (telecí rumpsteak, kuřecí prsíčko, vepřová panenka), s cukrovými hráškovými lusky, pečený brambor v hrubozrnné soli, dip

320,-Kč

 

Desert:

 

6.

Variace domácího cukroví

59,-Kč