Vánoční menu v Teodoru… |
||
Polévka: |
||
1. |
Tradiční vánoční bujabéza z čerstvých ryb a mušlí parmezánovou tyčinkou |
65,-Kč |
Hlavní jídla: |
||
2. |
325g Pečené kachní stehno s červeným zelím, domácí karlovarské knedlíky |
198,-Kč |
3. |
200g Grilovaný filet candáta s italským houbovým risottem |
230,-Kč |
4. |
220g Smažané rybí „Trio“ (candát, treska, losos) s vánočním bramborovým salátem |
265,-Kč |
5. |
300g Mix gril (telecí rumpsteak, kuřecí prsíčko, vepřová panenka), s cukrovými hráškovými lusky, pečený brambor v hrubozrnné soli, dip |
320,-Kč |
|
Desert: |
|
6. |
Variace domácího cukroví |
59,-Kč |