Teodoro ristorante Hostivař - Pátek 9.11.2018

1.

Hovězí vývar s masem, zeleninou a játrovým kapáním

39,-Kč

2.

160g Kuřecí steak alá „Caprese“ (mozzarella, rajče, bazalka), smažené krokety, bazalkový dip

144,-Kč

3.

Tagliatelle Noceto (vepřová panenka, chilli, anglická slanina, paprika, česnek, olivový olej, parmezán)

138,-Kč

4.

160g Vepřová pečeně na černém pivu a tymiánu, šťouchaný brambor s pórkem

132,-Kč

5.

Variace trhaných salátů a zeleniny s filírovaným kuřecím masem, koprovým dresinkem a foccaciou

149,-Kč

6.

Malý salátek „Coleslaw“

47,-Kč

7.

Pizza Convegado (raj. základ, mozzarella, šunka od kosti, paprikový salám, žampiony)

139,-Kč

8.

Pizza Pancetta e spinaci (rajč. základ, mozzarella, anglická slanina, listový špenát, cibule)

137,-Kč

9.

Domácí cheesecake

49,-Kč

10.

200g Filírovaná vepřová panenka podávaná na lůžku z dýňového pyré, zelené fazolky ve slanině

207,-Kč