Teodoro ristorante Hostivař - Pátek 16.11.2018

1.

Kuřecí vývar s masem, zeleninou a celestýnskými nudlemi

39,-Kč

2.

160g Smažený kuřecí „Gordon bleu“ (šunka, niva), hranolky / vařený brambor, tatarská omáčka

144,-Kč

3.

Spaghetti Vezzano (vepřová panenka, hříbky, žampiony, smetana, česnek, parmezán)

138,-Kč

4.

160g Segedínský vepřový guláš speciál, houskový knedlík

132,-Kč

5.

Variace trhaných salátů s rajčaty a smaženými kuřecími stripsy, dresinkem a domácí bagetkou

149,-Kč

6.

Insalata rosso (malý salátek z rajčat, papriky, č. cibule, rosso, olivový olej, citrón)

47,-Kč

7.

Pizza Marco pollo (rajč. základ, mozzarella, kuřecí maso, žampiony, zakysaná smetana)

139,-Kč

8.

Pizza Tri colori (rajč. základ, mozzarella, rajčata, špenát, bazalka)

137,-Kč

9.

Italské tiramisu

49,-Kč

10.

200g Gril. telecí steak s listovým špenátem a restovanými žampiony s balsamicem, mačkaný brambor

207,-Kč