Teodoro ristorante Hostivař - Středa 13.2.2019

1.

Uzený vývar s masem, zeleninou, hráškem a kroupami - malá / velká

30/42,-Kč

2.

160g Smažený kuřecí „Gordon bleu“ (šunka, niva), vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

147,-Kč

3.

Fusilli E Bergamo (krůtí maso, zelené fazolky, pomodoro, smetana, česnek, rucola, parmezán)

139,-Kč

4.

Hovězí chilli con carne s jasmínovou rýží / hranolky

135,-Kč

5.

Caesar di tacchino (římský a ledový salát, krutóny, caesar dresink, krůtí maso, slanina, parmezán)

156,-Kč

6.

Malý strouhaný mrkvový salátek s jablkem

47,-Kč

7.

Pizza Tonno e cipola (rajč. základ, mozzarella, tuňák, cibule, černé olivy)

142,-Kč

8.

Pizza Formaggi classico (rajč. základ, mozzarella, šunka od kosti, hermelín)

139,-Kč

9.

Italské tiramisu

49,-Kč

10.

200g Gril. telecí steak na glazované podzimní zelenině a sladkou pečenou batátovou bramborou

215,-Kč