1. |
Frankfurtská polévka s párkem – malá ½ porce / velká |
30/42,-Kč |
2. |
160g Grilovaný krůtí steak se sázeným vejcem a vídeňskou cibulkou, americký brambor, dresink |
147,-Kč |
3. |
Spaghetti Carbonara (anglická slanina, smetana, žloutek, parmezán) |
139,-Kč |
4. |
Hovězí „Stroganoff“ se žampiony s jasmínovou rýží |
136,-Kč |
5. |
Pečené kuřecí stehno alá „Kachna“, červené zelí, variace knedlíků |
134,-Kč |
6. |
Směs trhaných salátů, polníček, zkaramelizovaná hruška, vlašské ořechy, gratin. kozí sýr, bruschetta |
156,-Kč |
7. |
Malý strouhaný okurkový salátek s rajčaty ve sladkokyselém nálevu |
47,-Kč |
8. |
Pizza Maestro (rajč. základ, mozzarella, šunka od kosti, anglická slanina, olivy, pórek) |
142,-Kč |
9. |
Pizza Pollo e broccoli (smet. základ, mozzarella, kuřecí maso, brokolice, niva) |
139,-Kč |
10. |
Domácí tvarohový „Míša dort“ |
49,-Kč |
11. |
300g Pečený pstruh v bylinkové krustě s glazovanou zeleninou a domácí česnekovou bagetkou |
215,-Kč |